سلام
خیلی موقه ها میشه که آدم ها بد میشن، چه از نظر خودشون، چه از نظر دیگران، چه کلا ... !
خیلی وقتا برام سوال میشه چرا آدم ها برای نظر دیگران، برای حق دیگران، برای خواسته ی دیگران، برای خواهش و پیشنهاد و راهنمایی دیگران ارزش قائل نمی شوند؟
آیا واقعا نمی خواهند یا تلاش واقعی می کنند و نمیشه ...!؟
از دست خودم هم ناراحت می شم که چرا وقتی عصبانی و ناراحت و دلشکسته می شم، همون موقه سعی نمی کنم ببخشم و ندیده بگیرم (^ خوب نمیشه، سخته دیگه، آدم وقتی عصبانیه ...^) یا اینکه سعی کنم خودم رو بذارم جای دیگران (^ اینم سخته، یا اون موقه سخته حداقل^) یا اینکه بی خیالش شم.
خوب جدی جدی سخته، وقتی حالت اول پیش اومده، شما بتونی حالت دوم رو اجرا کنی...!
اما دیگه یکم ناحقیه که وقتی ناراحت هستم هرچیزی که دلم بخواد به دیگری بگم (^ البته لوسه بچه نه نه ی ترسو رو یادم رفت بگم :دی !!!! ) بدونه اینکه ببینم آیا واقعا حقش هست، اینا رو بگم بهش یا نه، مخصوصا اگر از دوستای خوب و نزدیک باشه، یا اون از دوست خوبش چنین انتظاری نداشته باشه که اینا رو بهش بگه!
خلاصه، وقتی آدم ها بد میشن خیلی بد هستند، کاش بتونیم یکم بزرگ و با گذشت باشیم و از تقصیرات هم دیگه بگذریم، و صد البته واقعا برای هم، برای نظرات و درخواست های هم هم ارزش قائل بشیم.
امیدوارم روزی بیاد که هیچ موقه بد نشیم ...!
پ ن 1 : 2.22.13.13.2>3.29.33.13.2>3.33.28.17.33.2>1388>(3.14.37.44.22.12.2)>2.22.1>6.12.22.2>7.42.17.33.2>2.34.22.13.16.37.34.3>6.22.17.44.26.33.12.16.2>!!!
پ ن 2: همیشه اعداد از راست به چپ نوشته می شوند
«شهید علی محمدی نصرآبادی»
شهید علی محمدی نصرآبادیایشان ، شوهر عمه اینجانب و پسر عموی پدرم هستند.
پدرش در رستا آسیابان بود او نیز دوران کودکی را در آسیاب و کمک به پدر گذراند.
سیاستهای خانمان برانداز رژیم ستم شاهی که هدفی مگر ویرانی و ورشکستگی ایران نداشت ، خانواده او را نیز بی نصیب نگذاشت و در نتیجه در حالی که نتوانسته بود بیش از چهار کلاس درس بخواند در سال 1335 به تهران نقل مکان نمود. در تهران حدود ده سال با حقوقی ناچیز به کارگری پرداخت و در سال 1346 ازدواج نمود.
از جوانی فردی مذهبی و دوستدار خاندان عصمت و طهارت بود و از سال 1355 فعالانه به نهضت شکوهمند اسلامی پیوست و ضمن پخش اعلامیه های حضرت امام(ره) و حضور در محافل مبارزاتی گام به گام به همراه انقلاب به پیش رفت و در پیروزی انقلاب به سهم خود تلاش کرد.
شهید نصرآبادی به علت فعالیتهای اسلامی و اعتقادش به ولایت فقیه از از طرف منافقین مورد شناسایی قرار گرفته بود و این خود فروختگان قصد آن را داشتند تا برای هموار کردن جاده بازگشت آمریکا او را به شهادت رسانند.
در روز چهارشنبه ، دهم شهریور 1361 حدود ساعت 9 صبح دو نفر از تروریستهای منافق ، به قصد عملی کردن نیت پلیدشان به مغازه الکتریکی وارد می شوند و پس از سرقت اندک موجودی مغازه در کمال شقاوت ، او را در برابر دیدگان فرزند 12 ساله اش به ضرب گلوله به شهادت می رسانند و پس از سرقت موتور او از صحنه می گریزند.
.......
وی در دهم شهریور ماه هزار و سیصد و شصت و یک در میدان توحید تهران توسط عناصر تروریستی سازمان مجاهدین خلق مورد سوء قصد واقع شد و به شهادت رسید.
سلام علیکم
چیزی به مهر نمونده، هوا هم توپ پاییزی شده و بارون میاد، چه بوی قشنگی گرفته آسمون همیشه دودآلود تهران!
اما این بوی قشنگ برای منه 20 ساله بی معنی نیست، خیلی آشناست، یاداور خاطرات کدوکی و نوجوونیه منه.
بوی اون موقه ها که بلد نبودم که باید اعداد رو از چپ به راست نوشت، اون موقه هایی که مداد قرمز داشتم و خط فاطله ها رو با اون میذاشتم، اون موقه هایی که بعد جلد کردن دفترا، مشغوله خط کشی شون می شدم، بوی لحظه های برنگشتنیه راه مدرسه، راهی که همیشه قشنگ بود، کتاب و کیف بدست، توی بارون و برف ...
اره، عمر مثل برق و باد، مثل نور میگذره، ما می مونیم و خاطرات، ما می مونیم و دوستی ها، ما می مونیم و درس های کوچیک و بزرگه زندگی...
امیدوارم، و آرزو می کنم چنان خدا دستمون رو بگیره که، وقتی هرموقه به گذشته نگاه می کنیم، بهش افتخار کنیم، و نشانه های رضایت خدا، که بزرگ ترین نعمت های دنیایی و آخرتی است، رو ببینیم.
در ادامه ی مطلب هم چندتا از صفحه های کتاب های دبستان رو می ذارم، تا هیچ موقه یادمون نره، معلم هایی که از صفر، حروف به حروف، کلمه به کلمه بهمون درس و مشق کردن، آموختند.
که یادمون نره، خدا اون معلم یگانه و بزرگ، ازمون امتحان های سختی می گیره، که باید به خوب و بد دادنش پاسخ گو باشیم ...
ادامه مطلب ...سلام علیکم
معمولا آدم ها، توی شرایط و مکان هایی که بزرگ و تربیت می شوند، به شکل های مختف طعم و لذت و شیرینی مهر و محبت رو می چشند.
خیلی آرامش بخش و دوست داشتنیه، مهر و محبتی که از دوست به آدم برسه.
حالا فکرش رو بکنید، یک ماه، بدونه هیچ چشم داشتی، دوستتون ازتون یه پذیرایی ناب بکنه، بهتون مهر و محبت بکنه، از جونتون محافظت بکنه، از دنیا و آخرت بهتون بده، اینقدر بهتون محبت کنه که خجالت بکشید.
اخ اخ، همیشه ماه رمضان که میاد، دلم پر می کشه برای هرشب هیئت رفتن و پاکی نابه روز و شب هاش.
و وای به شبی که اعلام می کنند فردا عیده...
توی پوست خودم نمی گنجم، نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت، اخه داریم از مهونی به اون قشنگی و بزرگی خارج می شیم ....
خیلی عید فطر رو دوست دارم، آخه از وقتی تهرانیم و نماز عید فطر رو می ریم، یکی از قشنگ ترین روزهای سالمه، از صبح و سحر خیزی اون، با جای خالیه دعای سحر و مناجات های قشنگش گرفته، تا دلتنگی ماهه قشنگ و پاکی که گذشت، تا اون شعارهای قدسی و عظیم الله اکبر الله اکبر الله اکبر الحمدلله الذی علی ما هدانا و له الشکر علی ما اولانا، تا اون قنوته قشنگ توی آن نماز بزرگ و باشکوه، تا اون آفتاب گرم و قشنگه بعد نماز که روح آدم رو نوازش می کنه، تا ... تا ... تا لذت اینکه احساس کنی خدای توی قلبته و همه ی گناهات رو بخشیده و پاکه پاکی، مثل آب، مثل آسمان، مثل خداااااااااا ...
نمی دونم چطوری توصیف کنم و ادامه بدم.
فقط اخرش بگم، خدا خیلی خدایی، دیگه از بس شرمنده کردی داره از شماره خارج میشه، جبران می کنم، تا آخرین حد توانم.
خودتم خوب می دونی دوستت دارم، عاشقتم، خاک پای بنده های گل و بلند مرتبه ت هستم، کمک کن تا بلکه با دعا آنان و دعای سرورمون، امام زمان ( روحنا له الفداه) به لقا و لذت داشتن تو، فقط تو برسیم.
عیدمون مبارک
از ته ته قلبم، این عید بزرگ رو به همه ی خدا و یگانه پرست های شیعه تبریک می گم.
تقدیم به سابقون و پیشوایان من در راه جهاد در راه دین و وطنم
پیکر پاک شهید علی جوزدانی بعد از 22 سال
http://www.bornanews.com/Nsite/FullStory/?Id=114404 البته این هم بخونید.
دلدادگان چون ساغر از دلبر گرفتند
از غیر دلبر دامن دلبر گرفتند
دادند جان تا در بر جانانه رفتند
پیمانه تردید بشکستند و این قوم
بر خواستند از بستر دنیای فانی
رفتند یاران چابک سواران
سرمشق از آن کشته بی سر گرفتند
این شیوه از عباس نام اور گرفتند
نا خوانده علم آموزگار عشق گشتند
بهر نثار جان به قربانگاه رفتند
از جان ودل یک یا علی گفتند و رفتند
رفتند یاران چابک سواران
*انشاءالله یه روزی لیاقت این رو پیدا کرده باشیم ( من و دوستانی که می دونم آرزوی شهادت دارند) که در راه دین و پیامبر و امام زمان و وطن مون به درجه ی والای شهادت برسیم.
سلام علیکم :دی
امشب اولین بار بود که یک تئاتر پروفشنال رو می رفتم که سه ساعت اجرا داشت.
از نه و نیم تا یک اینا. من بودم و محمد حکمت شعار و صالح هوشنگی و امیر ادیب ( دمش گرم ردیف کرد که بریم)، دست مادر بزرگشم درد نکنه.
هتل پنج شش ستاره بود اسمش، ظنز و شدید موزیکال.
خیلی قشنگ بود و مشتاق اینجوری تئاتر ها شدم - خونه ما فیس تو فیس سینماست- ولی فکر کنم دیگه تئاتر رو بیشتر برم.
جالبش هم اینجا بود که تولد بازیگر باحاله و پرطرفدارشون بود و به همین دلیل یه بلیط نیم بهای همون نمایش و یه نمایش دیگه رو هم بهمون دادند.
کارگردان: پوریا وزیری (کارگردان سابق تئاترهای "گل من گلی" و "دو خواستگار برای رعنا")
نویسنده: حمیدرضا ساعتچی (نویسنده فعلی تئاتر "اوخ تی وی" و سابق تئاتر "گل من گلی")
بازیگران: پیام وزیری - حامد مصباحی - بهنام وجدی - بهروز تقوایی - پونه زندی - فرهاد فرهادی - حمیدرضا نورائی - روح الله اسکندری
اکثر بازیگران این تئاتر ، بازیگران سابق تئاتر "گل من گلی" می باشند که در ۳ماهه اول سال ۸۸ در همین سینما تئاتر حافظ به روی صحنه بود .
موسیقی : حمیدرضا نورائی (نوازنده سابق تئاترهای "گل من گلی" و "دو خواستگار برای رعنا")
سلام علیکم
باید تذکر بدهم که ترتیب این تقسیم بندی ترتیب خاصی ندارد (به غیر از محبت خدا که در بالاترین مرتبه قرار دارد) ، بلکه همه می توانند در عرض هم و باهم باشند.
از بالاترین و برترین مهر و محبت شروع می کنم
مهر و محبت خدای بزرگ و مهربون که بزرگ ترین و عمیق ترین نوع مهر و محبت است.
از ویژگی هاش میشه به بی نهایت بودن، بی پایان بودنه و بی چشم داشت بودن آن اشاره کرد.
مهر و محبت مادر پدری، که مادران و پدران نسبت به فرزندانشون دارند.شاید بین پدر مادر در این مورد گاها تفاوت هایی باشه ولی در یک سطح قرار می گیره.
از ویژگی های این نوع محبت میشه پایداری و عمیق بودن آن را نام برد.
مهر و محبت خواهر برادری که بین خواهر ها و برادر ها وجود داره و گاها با توجه به نوع تریبت و شخصیت افراد فرق می کنه.
از ویژگی های آن می توان به معمولا زورکی آشکار شدن، یا یهویی اشکار شدن آنها نام برد.
البته مهر و محبت خواهر به برادر از جمله محبت های ناب می باشد که با بالا رفتن سن رو به فزونی می گذارد.
مهر و محبت های دوستی ها، که با توجه به میزان دوستی و سطح آن متفاوت است.
از ویژگی های این نوع مهر و محبت می توان به عمیق بودن و تاحدی بی چشم داشت بودن آن اشاره کرد که تاثیرات مستقیمی در پایداری و عمق دوستی دارد.
مهر و محبتی که در دوستی های موقت وجود داشته و کاملا با چشم داشت است!
ویژگی: ناپایداری و سست بودن!
مهر و محبتی که در دل دشمن بخاطر عدالت و منطق و شخصیت انسان ایجاد میشه.
از ویژگی های آن می توان به سربه مهر بودن آن اشاره کرد، همچنین بروز بیرونی این مهر و محبت می تواند بهتر و ارام شدن رفتار دشمنان با انسان باشد.